Veelgestelde Vragen

@ Iron Veins doen we er alles aan om je de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben wij een allesomvattende pagina opgesteld, waarin alle veelvoorkomende vragen worden beantwoord. Voordat je contact opneemt met het Iron Veins-team, raden wij je aan om eens tussen de onderstaande vragen te bladeren. Wie weet staat je antwoord er al tussen.

product

Inklapbare content

Hoe valt Iron Veins-kleding?

Elk Iron Veins-item heeft een lichte oversized fit, met een boxy en loose silhouette. Dit geldt voor alle collecties, tenzij anders vermeld. We adviseren je om je normale maat aan te houden voor onze kenmerkende Iron Veins-look in de sportschool.

Het item dat ik wil is uitverkocht, wordt het opnieuw aangevuld?

In veel gevallen wel, tenzij anders vermeld. Om als eerste op de hoogte te zijn van de aanvulling, raden we aan om je aan te melden voor onze wekelijkse nieuwsbrief, wat mogelijk is onderaan onze webshop.

Welke maat moet ik bestellen?

We adviseren je om je normale maat aan te houden voor onze kenmerkende Iron Veins-look in de sportschool.

Raadpleeg ook de beschikbare maattabellen bij het kiezen van je maat. Deze zijn altijd accuraat. Daarnaast kun je altijd refereren naar de modellen die zichtbaar zijn in de productfoto's. De exacte lengtes staan vermeld in de productbeschrijving.

bestellen

Inklapbare content

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, waar is het?

Zorg ervoor dat je het onderstaande hebt gecontroleerd alvorens je contact opneemt met onze customer support:

  • Controleer de trackinginformatie via de link in je e-mail;
  • Controleer op e-mails (ook in de spam), belpogingen van de vervoerder(s) met betrekking tot het afleveren van jouw bestelling;
  • Controleer of niemand op jouw adres de levering namens jou heeft aangenomen (bijv. buren).

Als je problemen blijft ervaren, neem dan contact op met DHL en onze customer support (support@ironveins.com). Wij voorzien je van een passende oplossing!

Kan ik iets wijzigen aan mijn bestelling?

Helaas kunnen we geen details of adressen wijzigen in bestellingen nadat deze zijn verwerkt in ons fulfilmentcentrum.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Helaas kunnen we je bestelling niet annuleren nadat deze is verwerkt.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen, wat moet ik doen?

First things first: we proberen altijd de hoogste kwaliteit van onze service en ondersteuning te waarborgen, maar menselijke fouten zijn nog steeds mogelijk. We vinden het zeer spijtig als deze fout is gemaakt.

Als je contact opneemt met onze customer support (support@ironveins.com), zullen wij uiteraard het ontstane probleem oplossen. Voeg hierbij je ordernummer en een foto van het artikel dat je hebt ontvangen.

Is het mogelijk om achteraf te betalen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om je bestelling (achteraf) te betalen met Klarna.

verzending & Bezorging

Inklapbare content

Vanaf waar verzenden jullie?

We verzenden zowel binnenlands als internationaal vanuit ons fulfilmentcentrum in Nederland.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wij verzenden je bestelling binnen één werkdag. Alle bestellingen van Iron Veins worden verstuurd met DHL. Verwachte leveringstijd:

  • Nederland & België: 1 tot 2 werkdag(en)
  • Europa: 3 tot 5 werkdagen
  • Internationaal: 5 tot 10 werkdagen.

Wij bieden 14 dagen bedenktijd aan op iedere bestelling om eventueel te retourneren of ruilen, voor meer informatie bekijk ons volledige retourbeleid.

Als je problemen ondervindt met je bestelling, stuur dan een e-mail naar support@ironveins.com. Wij staan klaar om je te helpen.

Welke vervoerders gebruiken jullie?

We verzenden momenteel exclusief met DHL (Express) wereldwijd.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra je bestelling ons fulfilmentcentrum heeft verlaten. Via deze e-mail (link) kun je jouw bestelling op de voet volgen, met alle bijbehorende trackinginformatie.

Retourneren & Terugbetaling

Inklapbare content

Hoe retourneer ik mijn item(s)?

Als je jouw item(s) wilt retourneren om wat voor reden dan ook, kun je contact opnemen met onze customer support (support@ironveins.com). Zij zullen je verdere instructies geven over het retourproces.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Zodra je je artikel(en) naar ons hebt teruggestuurd, ontvang je je terugbetaling binnen 5 werkdagen na ontvangst bij het fulfilmentcentrum.

Als je je terugbetaling niet binnen deze termijn hebt ontvangen, neem dan contact op met onze customer support (support@ironveins.com), zodat we dit voor je kunnen onderzoeken.

Hoeveel dagen na ontvangst heb ik om mijn pakket terug te sturen?

Retouren moeten worden aangevraagd binnen 14 dagen na de aankoopdatum.